Yogadocente Inga de Voogd

yoga2Mijn naam is Inga de Voogd. Vanaf mijn zestiende jaar beoefen ik yoga. Destijds deed ik aan aerobics en fitness en was ook dansdocente. Yogaoefeningen deed ik om mijn spieren flexibel te maken. Ik heb in verschillende landen gewerkt en gewoond en ben uiteindelijk tien jaar geleden in Nederland terechtgekomen en hier gebleven. Gedurende de afgelopen jaren was ik werkzaam in de bejaardenzorg en verpleging en heb ik verdieping gezocht door boeken te lezen over yogafilosofie, meditatie, verschillende religies en met name over het boeddhisme.

Tien jaar geleden ging ik ook een yogacursus volgen. Dat voelde meteen goed. Vrij snel daarna vroeg yogadocente Coby van de Watering of ik een yogadocentenopleiding wilde gaan volgen. Van haar heb ik een authentieke klassieke yogaopleiding mogen ontvangen. In 2011 heb ik het diploma Dru yogadocente behaald en vanaf dit jaar richt ik me helemaal op yoga. Yoga geeft ruimte en plezier in mijn leven. Op dit moment verzorg ik yogalessen in Bergen op Zoom, Steenbergen en Tholen.

Contact gegevens

Tel: 06-13634461
Wijngaarden Bolwerk 26 4651 AG Steenbergen.

Email: inga_de_voogd@hotmail.com

Kamer van Koophandel

PremaYoga staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder inschrijvingsnummer 000024214558.

PrivacyverklaringInga de Voogd