Yoga voor bedrijven

privéles met Inga de Voogd

Yoga voor bedrijven

Neem tijd om te ontspannen juist als je er geen tijd voor hebt.” ~ Jim Goodwin

Er is meer in het leven dan het alsmaar harder en efficiënter werken.” ~ Mohandas K. Gandhi

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin.

Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf? Zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen?

Dan is bedrijfsyoga een goede keuze.

De Yogahoudingen hebben verschillende effecten. Zo zijn er houdingen die de energie weer door het lichaam doen stromen, als houdingen die juist een kalmerend effect hebben. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

Prema Yoga verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van Prema Yoga verzorgd worden. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

De lessen kunnen zo samengesteld worden dat de deelnemers in ‘kantoorkleding’ de oefeningen kunnen uitvoeren.

Bent je geïnteresseerd in Yoga voor jouw medewerkers en wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust Contact op.