Home / voorpagina

Van harte welkom Bij PremaYoga

Mijn naam is Inga de Voogd. Vanaf mijn zestiende jaar beoefen ik Yoga. Destijds deed ik aan aerobics en fitness en was ik ook dansdocente. Yogaoefeningen deed ik om mijn spieren flexibel te maken. Ik heb in verschillende landen gewerkt en gewoond en ben uiteindelijk zeventien jaar geleden in Nederland terechtgekomen en gebleven. Gedurende de afgelopen jaren was ik werkzaam in de verpleging en heb ik verdieping gezocht door boeken te lezen over yogafilosofie, Oosterse geneeswijze, gezonde levensstijl, meditatie, diverse religies en met name over Dao en Boeddhisme. Via meridianenyoga en QI-gong ben ik in aanraking gekomen met Chinese filosofie en geneeskunde. Qi-Gong is een bewegingsleer binnen de klassieke Chinese geneeswijze.

” Wie gezond is, heeft hoop, en we hoop heeft, heeft alles.”
Oosterse gezegde

Yogaseizoen 2023/2024

Het yogaseizoen 2023/2024 loopt van september 2023 tot en met juni 2024 . Van 29 april tot en met 5 mei en van 20 mei tot en met 24 mei zijn er geen yogalessen in verband met voorjaars- en Pinkstervakantie geen lessen. Er zijn groepslessen yoga op maandagochtend en maandagavond en op dinsdagavond. U bent van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden kan via het contactformulier of bel via 06-13634461 of mail naar Inga_de_voogd@hotmail.com

Acupunctuurconsulten bij Prema, u kunt vanaf deze plaats doorlinken naar de speciale acupunctuurwebsite: http://www.acupunctuur-inga.nl


Onze Yoga filmpjes op Youtube.