Klankschalen

Tibetaanse klankschalen zijn afkomstig uit  Boeddhistische gebieden en zijn gemaakt door monniken. Ze zijn gemaakt uit diverse metalen, zoals goud, zilver en koper.  Ze verschillen van kleur, grootte, wanddikte en samenstelling. De precieze samenstelling blijft steeds geheim en wordt van generatie naar generatie doorgegeven.

 Tijdens ontspanningssessies met klankschalen mag men comfortabel gaan liggen. Liggend kun je  beter  diepgaande ontspanning op lichamelijke en geestelijk niveau ervaren. Elke klankschaal heeft een eigen geluid en trilling en  helpt om te ontspannen.

Ieder geluid van een klankschaal is uniek en helpt het weldadige gevoel van ontspanning te ervaren. Hierdoor komen lichaam en geest volledig in balans er ervaar man meer rust en innerlijke welzijn.

Klankschaalconcerten najaar 2023

Voor het najaar is het mogelijk in te schrijven  op ontspanning met klankschalen. Deze sessies vinden plaats op de praktijklocatie Wijngaarden Bolwerk 26 te Steenbergen. De ingang is langs het zijpoortje.

De sessies vinden plaats op de volgende data en tijden:

zaterdag 9 september 2023 om 14.00 uur

zaterdag 7 oktober 2023 om 14.00 uur

zaterdag 4 november 2023 om 14.00 uur

zaterdag 2 december 2023 om 14.00 uur

U kunt zich opgeven via het contactformulier Contact

IMG_1182

Locatie

Alle ontspanningssessies met klankschalen worden gegeven op het adres Wijngaardenbolwerk 26 in een sfeervolle Yogaruimte.

De ruimte is toegankelijk vanaf de zijkant van het pand via een poortje.

Na door het poortje gegaan te zijn gegaan gaat u linksaf de yogaruimte in.

Onderstaande link leidt je naar de ontspanning met klankschalen.
Deze korte ontspanning met klankschalen is bedoeld om je energie niveau op te laden.
Ons lichaam bestaat voor zo’n 70% tot 80% uit vocht. Trillingen van schalen hebben daarop een positief effect. Na deze kortere break zul je een positief verschil bemerken.
Verwen jezelf met deze korte ontspanning!