Klankschalen

Tibetaanse klankschalen zijn afkomstig uit  boeddhistische gebieden eden en zijn gemaakt door monniken. Ze zijn vervaardigd uit diverse metalen, zoals goud, zilver en koper.  Ze verschillen van kleur, grootte, wanddikte en samenstelling. De precieze samenstelling blijft steeds geheim en wordt van generatie naar generatie doorgegeven.

klankschaal3

Tijdens ontspanningssessies met klankschalen mag men comfortabel gaan liggen. Liggend kun je  beter  diepgaande ontspanning op lichamelijke en geestelijk niveau ervaren. Elke klankschaal heeft een eigen geluid en trilling en  helpt om te ontspannen.

Ieder geluid van een klankschaal is uniek en helpt stress te nemen en het weldadige gevoel van ontspanning te ervaren. Hierdoor komen lichaam en geest volledig in balans er ervaar man meer rust en innerlijke balance.

IMG_1182

Locatie

De lessen worden gegeven op het adres Wijngaardenbolwerk 26 in een sfeervolle yogaruimte. De ruimte is toegankelijk vanaf de zijkant van het pand via een poortje. Na door het poortje gegaan te zijn gegaan gaat u linksaf de yogaruimte in. Data en tijden van de lessen zijn in onderling overleg te bepalen.

 

image1 (2) image1 (1) image1 image2 (1)

Contact gegevens

Tel: 06-13634461 Gareelmakersdreef 30 4691 LR Tholen Wijngaarden Bolwerk 26 4651 AG Steenbergen.
Email: inga_de_voogd@hotmail.com website stats

Kamer van Koophandel

PremaYoga staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder inschrijvingsnummer 000024214558.

PrivacyverklaringInga de Voogd