Klankschalen

Tibetaanse klankschalen zijn afkomstig uit  Boeddhistische gebieden en zijn gemaakt door monniken. Ze zijn gemaakt uit diverse metalen, zoals goud, zilver en koper.  Ze verschillen van kleur, grootte, wanddikte en samenstelling. De precieze samenstelling blijft steeds geheim en wordt van generatie naar generatie doorgegeven.

 Tijdens ontspanningssessies met klankschalen mag men comfortabel gaan liggen. Liggend kun je  beter  diepgaande ontspanning op lichamelijke en geestelijk niveau ervaren. Elke klankschaal heeft een eigen geluid en trilling en  helpt om te ontspannen.

Ieder geluid van een klankschaal is uniek en helpt het weldadige gevoel van ontspanning te ervaren. Hierdoor komen lichaam en geest volledig in balans er ervaar man meer rust en innerlijke welzijn.

IMG_1182

 

Locatie

Alle ontspanningssessies met klankschalen worden gegeven op het adres Wijngaardenbolwerk 26 in een sfeervolle Yogaruimte.

De ruimte is toegankelijk vanaf de zijkant van het pand via een poortje.

Na door het poortje gegaan te zijn gegaan gaat u linksaf de yogaruimte in.

Data en tijden van de lessen zijn in onderling overleg te bepalen. Deze workshop/ ontspanning-sessie  is voor iedereen, geen meditatie-ervaring nodig.

Inspiratie opdoen?

Onderstaande link leidt je naar de ontspanning met klankschalen.
Deze korte ontspanning met klankschalen is bedoeld om je energie niveau op te laden.
Ons lichaam bestaat voor zo’n 70% tot 80% uit vocht. Trillingen van schalen hebben daarop een positief effect. Na deze kortere break zul je een positief verschil bemerken.
Verwen jezelf met deze korte ontspanning!

 

 

 

 

 

 

 

Contact gegevens

Tel: 06-13634461
Wijngaarden Bolwerk 26 4651 AG Steenbergen.

Email: inga_de_voogd@hotmail.com

Kamer van Koophandel

PremaYoga staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder inschrijvingsnummer 000024214558.

PrivacyverklaringInga de Voogd