Mindfulness

Mindfulnesstraining 

Eenmaal per twee jaar geeft Prema Yoga een mindfulnesstraining bestaande uit 8 lessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is bewuste, open en vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen. In feite hebt u niets nodig om mindful in het leven te staan. Mensen die mindful zijn, zijn volledig in het hier en nu. Leven in het hier en nu betekent dat u op ieder moment het volle rendement uit iedere ervaring haalt. U treurt niet over het verleden, u droomt niet over de toekomst. U bent hier en nu in het huidige moment.

“Als je naar een vogel luistert, is er een moment van puur luisteren voordat je verstand er iets over zegt. Als je jezelf kunt betrappen wanneer er iets nieuws in je bewustzijn komt kun je je bewust zijn van de eerste moment. Daar is het : de stilte, de levendigheid, het bewust zijn zelf.” Eckhart Tolle

“Of je nu denkt dat je het kunt, of denkt dat je het niet kunt, je hebt gelijk.”

Henry Ford.

Locatie

De lessen worden gegeven op het adres Wijngaardenbolwerk 26 in een sfeervolle yogaruimte. De ruimte is toegankelijk vanaf de zijkant van het pand via een poortje. Na door het poortje gegaan te zijn gegaan gaat u linksaf de yogaruimte in. Data en tijden van de lessen zijn in onderling overleg te bepalen. 

Contact gegevens

Tel: 06-13634461
Wijngaarden Bolwerk 26 4651 AG Steenbergen.

Email: inga_de_voogd@hotmail.com

Kamer van Koophandel

PremaYoga staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder inschrijvingsnummer 000024214558.

PrivacyverklaringInga de Voogd